Neden onu gördüğümde utangaçlaşıyorum? :'(
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Neden onu gördüğümde utangaçlaşıyorum? :'(
[b]Lütfen bana yardım edin!
Bugün alış-veriş merkezine gittim annemle.İki arkadaşımı gördüm.Onlarda diğerlerinin yanına gidiyorlardı.Sende gel dediler ve kimler olduğunu söylediler.Aralarında sevdiğim çocuk da vardı Sonra anneme onların yanına gideceğimi söyledim,tamam dedi ve gittim.Teknosaya girmişlerdi.Bende girdim.Cihazların olduğu rafların aralarından bakmaya çalıştım.Ama o kadar heyecanlanmıştım ki.Olduğum yerde kaskatı kaldım O orada duruyordu ve ben hiç birşey yapamıyordum Aslında onların yanına gidebilirdim ve onlara ''Merhaba''diyebilirdim.Ama diyemedim. Korktum ve utandım.Beni yanlarında isterler miydi? Onları rahatsız mı etmiş olurdum? Bu tür sorular kafam da dönüp dolaşıyordu.Annemin yanına geri döndüğümde ellerim titremeye,terlemeye başlamıştım.Ne yapacağımı şaşırdım,en iyi arkadaşımı aradım.Destek olmasını istedim.O da öyle yaptı zaten Sonra yemek yediler.Bizde öyle ,aramızda az bir mesafe vardı.Neyse ki önümüzde birkaç insan vardı.
Böyle işte.Benim durum vahim Utangaçlığımdan kurtulamıyorum.Sizin bir fikriniz var mı
Bugün alış-veriş merkezine gittim annemle.İki arkadaşımı gördüm.Onlarda diğerlerinin yanına gidiyorlardı.Sende gel dediler ve kimler olduğunu söylediler.Aralarında sevdiğim çocuk da vardı Sonra anneme onların yanına gideceğimi söyledim,tamam dedi ve gittim.Teknosaya girmişlerdi.Bende girdim.Cihazların olduğu rafların aralarından bakmaya çalıştım.Ama o kadar heyecanlanmıştım ki.Olduğum yerde kaskatı kaldım O orada duruyordu ve ben hiç birşey yapamıyordum Aslında onların yanına gidebilirdim ve onlara ''Merhaba''diyebilirdim.Ama diyemedim. Korktum ve utandım.Beni yanlarında isterler miydi? Onları rahatsız mı etmiş olurdum? Bu tür sorular kafam da dönüp dolaşıyordu.Annemin yanına geri döndüğümde ellerim titremeye,terlemeye başlamıştım.Ne yapacağımı şaşırdım,en iyi arkadaşımı aradım.Destek olmasını istedim.O da öyle yaptı zaten Sonra yemek yediler.Bizde öyle ,aramızda az bir mesafe vardı.Neyse ki önümüzde birkaç insan vardı.
Böyle işte.Benim durum vahim Utangaçlığımdan kurtulamıyorum.Sizin bir fikriniz var mı
-ezgi- *****
Puanlar : 8
Geri: Neden onu gördüğümde utangaçlaşıyorum? :'(
Evet aradın kanka beni Ve orda benim sevdiğim çocuk da vardı ama ben yoktum Olsaydım yanına giderdim ama :,(
-Öykü- *****
-
Puanlar : 1
Knk bir gün inşallah birlikte dışarı çıkma şansımız olur
-ezgi- *****
Puanlar : 8
Ben bi aralar sevdiğim çocuğu görünce artislik falan yapıyodum Dikkatini çekiyim diye s*lak s*lak hareketler ama bence işe yaramadı şizofren falan olduğumu düşünmüştür kesin.Şu aralarda görünce yere bakıyorum öyle yüzüne bakamıyorum onu sevdiğimi zaten biliyo Benim durumumda vahim Bazen karşılasıyoruz sokakta falan takip ettiğimi düşünüyo sanırım.Ama alakası yok.Kötü izlenim verdim
Zaten çıkma teklifide etmiştim alkjgjg yeterince rezil ettim kendimi şuaralar eve kapandım yüzünü görmek istemiyorum Platonik hiç iyi değil ya sürünüyosun resmen en iyisi sanaldan bul bitane heyecanlı olur
Zaten çıkma teklifide etmiştim alkjgjg yeterince rezil ettim kendimi şuaralar eve kapandım yüzünü görmek istemiyorum Platonik hiç iyi değil ya sürünüyosun resmen en iyisi sanaldan bul bitane heyecanlı olur
İçimdekiZenci*- *****
-
Puanlar : 12
Ya bende 2 aydir ahmet diye bi cocukla cikiyorum cok tatli bu gun basket kursuna gidiyodum tam servisten indim onu ve arkadaslarini gordum benim icin gelmisti ama konusamadik bile cunku oda cok utaniyo bende ayrica konusacak konuda yok :'(
<3serdem<3- *****
-
Puanlar : 4
Similar topics
» neden ben?
» 0! neden 1 :)
» neden kiii???
» Neden Erkeklerden Model Olmaz ?
» kadnlar erkekleri neden severmiş :)
» 0! neden 1 :)
» neden kiii???
» Neden Erkeklerden Model Olmaz ?