Kızlar Forumu
Sitemizin tüm imkanlarından yararlanabilmen için, üye olman gerekiyor (:
Sen de ailemize katıl (:
Forumda görüşmek üzere. Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kızlar Forumu
Sitemizin tüm imkanlarından yararlanabilmen için, üye olman gerekiyor (:
Sen de ailemize katıl (:
Forumda görüşmek üzere. Smile
Kızlar Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DEFNE JOY FOSTER ARKADAŞININ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU.

2 posters

DEFNE JOY FOSTER ARKADAŞININ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU. Empty DEFNE JOY FOSTER ARKADAŞININ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU.

Mesaj tarafından Admin Çarş. Şub. 02, 2011 3:26 pm

DEFNE JOY FOSTER ARKADAŞININ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU. 4915_yovuv7_ekranlarin-cilgin-ve-sempatik-sunucusu-defne-joy-anne-oldu
Hayatı
Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, 2 Mayıs 1979'da İncirlik'te doğdu. Ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulunda okumuştur. 2008'de İlker Yasin Solmaz ile evlenmiş ve bu evlilikten 13 Haziran 2009'da Can Kılıç adında bir oğlu olmuştur. 2 Şubat 2011 tarihinde Caddebostan'da Yazar Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Halit Altan'ın evinde ölü bulunmuştur.

Kariyeri
İlk olarak Kral TV DJ'yi olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yapmıştır. Ardından dizi oyunculuğuna başlamıştır. Uzunca bir süre Sihirli Annem adlı dizide Eda karakterini canlandırmıştır. Oyunculuğun dışında bir süre tekrar program sunmuştur. tv8'de yayınlanan Bir İş İçin Lazım adlı programı Cemil Büyükdöğerli ile birlikte sunmuştur. Bunun dışında bir TRT programı olan Çeyiz Şov'u sunmuştur. Ayrıca Kanal 7'de "Zula" adlı programın sunuculuğunu yapmıştır. Son olarak Acun Ilıcalı'nın sunup, yapımını üstlendiği Yok Böyle Dans adlı programda yarışmacı olarak katılmıştı.

nedenini adli tıp kurumu araştırıyor. gerçekten çok üzüldüm, etkilendim. bugün var, yarın yok... allah rahmet etsin, yakınlarına başsağlığı versin. öğrendiklerimizi paylaşalım...
Admin
Admin
Administrator
Administrator

Balık Köpek
Puanlar : 1836

http://genckizlar.forummum.com

DEFNE JOY FOSTER ARKADAŞININ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU. Empty Geri: DEFNE JOY FOSTER ARKADAŞININ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU.

Mesaj tarafından amour Çarş. Şub. 02, 2011 6:45 pm

ilk duyduğumda şok oldum ünlülerden en çok bir defneye birde barış akarsuya üzülmüştüm Shocked Sad
amour
amour
Admin Yarısı x)
Admin Yarısı x)

Ikizler Sıçan
Puanlar : 842

DEFNE JOY FOSTER ARKADAŞININ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU. Empty Geri: DEFNE JOY FOSTER ARKADAŞININ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU.

Mesaj tarafından Admin Çarş. Şub. 02, 2011 7:07 pm

amour demiş ki:ilk duyduğumda şok oldum ünlülerden en çok bir defneye birde barış akarsuya üzülmüştüm Shocked Sad
aynen şok oldum Üzgün hatta şaka mı bu falan dedim, haberlerde görünce inanabildim DEFNE JOY FOSTER ARKADAŞININ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU. 999673
Admin
Admin
Administrator
Administrator

Balık Köpek
Puanlar : 1836

http://genckizlar.forummum.com