DEFNE JOY FOSTER ARKADAŞININ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU.
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
DEFNE JOY FOSTER ARKADAŞININ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU.
Hayatı
Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, 2 Mayıs 1979'da İncirlik'te doğdu. Ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulunda okumuştur. 2008'de İlker Yasin Solmaz ile evlenmiş ve bu evlilikten 13 Haziran 2009'da Can Kılıç adında bir oğlu olmuştur. 2 Şubat 2011 tarihinde Caddebostan'da Yazar Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Halit Altan'ın evinde ölü bulunmuştur.
Kariyeri
İlk olarak Kral TV DJ'yi olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yapmıştır. Ardından dizi oyunculuğuna başlamıştır. Uzunca bir süre Sihirli Annem adlı dizide Eda karakterini canlandırmıştır. Oyunculuğun dışında bir süre tekrar program sunmuştur. tv8'de yayınlanan Bir İş İçin Lazım adlı programı Cemil Büyükdöğerli ile birlikte sunmuştur. Bunun dışında bir TRT programı olan Çeyiz Şov'u sunmuştur. Ayrıca Kanal 7'de "Zula" adlı programın sunuculuğunu yapmıştır. Son olarak Acun Ilıcalı'nın sunup, yapımını üstlendiği Yok Böyle Dans adlı programda yarışmacı olarak katılmıştı.
nedenini adli tıp kurumu araştırıyor. gerçekten çok üzüldüm, etkilendim. bugün var, yarın yok... allah rahmet etsin, yakınlarına başsağlığı versin. öğrendiklerimizi paylaşalım...
Geri: DEFNE JOY FOSTER ARKADAŞININ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU.
ilk duyduğumda şok oldum ünlülerden en çok bir defneye birde barış akarsuya üzülmüştüm
amour- Admin Yarısı x)
-
Puanlar : 842
Geri: DEFNE JOY FOSTER ARKADAŞININ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU.
aynen şok oldum hatta şaka mı bu falan dedim, haberlerde görünce inanabildimamour demiş ki:ilk duyduğumda şok oldum ünlülerden en çok bir defneye birde barış akarsuya üzülmüştüm
1 sayfadaki 1 sayfası