Beslenme - Diyet Konusunda Eğitim Görmüş Teyzemden Öneriler...
3 posters
Kızlar Forumu :: Sağlık :: Doktorlarımız :: Diyetisyen
1 sayfadaki 1 sayfası
Beslenme - Diyet Konusunda Eğitim Görmüş Teyzemden Öneriler...
bilimsel açıklamalar bu konuda takılıyorlar aslında. ama (teyzem hemşiredir fakat özellikle bu kilo konusunda çok bilgilidir, bu konuda lisanslı eğitim aldı) teyzemle geçen gün, bu konuyu konuştuk. teyzem özellikle kahvaltının önemli olduğunu söylüyor. aslında herşeyden az az yapmak lazım. herşeyden sık sık ama az az yemeliymişiz. bunun dışında internette de bulabileceğiniz, tv'de spor programlarında da verilen hareketleri yapabilirsiniz. boy uzaması için basketbol, ip atlama ve her gün 50 kez, sonra 5 dakikalık bir ara, tekrar 50 kez zıplama şeklinde bir program uygulanabilir. neyse konu bu değil zaten. tv'de, bilgisayarda yoksa bile kendi kendinize bacaklarınızı hareket ettirmeyi, koşmayı ve yürümeyi biliyorsunuz herhalde. zaten çok zayıf olmak, yememekten kaynaklanıyor ama o da aşırı zaten. sık yersiniz, yani 3 saatte bir yersiniz. herşeyden yersiniz. ama herşeyden ''az'' yersiniz. yaprak sarmasından iki tane, tavuktan 1 tane, salatadan 1 kaşık gibi olabiliyormuş teyzeme göre. sonuçta bu konular için eğitimliler gerekli. o yüzden, paylaşayım dedim. umarım işinize yaramıştır. 3 - 4 saatte bir yiyin, herşeyden ama hepsinden az yiyin, bol bol spor yapın Teyzemden Öneriler
selinim- Aktif-Üye!
Puanlar : 77
Geri: Beslenme - Diyet Konusunda Eğitim Görmüş Teyzemden Öneriler...
teyzene teşekkürler o zaman
amour- Admin Yarısı x)
-
Puanlar : 842
teşekkür ederiz tatlım.selinim demiş ki:bilimsel açıklamalar bu konuda takılıyorlar aslında. ama (teyzem hemşiredir fakat özellikle bu kilo konusunda çok bilgilidir, bu konuda lisanslı eğitim aldı) teyzemle geçen gün, bu konuyu konuştuk. teyzem özellikle kahvaltının önemli olduğunu söylüyor. aslında herşeyden az az yapmak lazım. herşeyden sık sık ama az az yemeliymişiz. bunun dışında internette de bulabileceğiniz, tv'de spor programlarında da verilen hareketleri yapabilirsiniz. boy uzaması için basketbol, ip atlama ve her gün 50 kez, sonra 5 dakikalık bir ara, tekrar 50 kez zıplama şeklinde bir program uygulanabilir. neyse konu bu değil zaten. tv'de, bilgisayarda yoksa bile kendi kendinize bacaklarınızı hareket ettirmeyi, koşmayı ve yürümeyi biliyorsunuz herhalde. zaten çok zayıf olmak, yememekten kaynaklanıyor ama o da aşırı zaten. sık yersiniz, yani 3 saatte bir yersiniz. herşeyden yersiniz. ama herşeyden ''az'' yersiniz. yaprak sarmasından iki tane, tavuktan 1 tane, salatadan 1 kaşık gibi olabiliyormuş teyzeme göre. sonuçta bu konular için eğitimliler gerekli. o yüzden, paylaşayım dedim. umarım işinize yaramıştır. 3 - 4 saatte bir yiyin, herşeyden ama hepsinden az yiyin, bol bol spor yapın Teyzemden Öneriler
bu arada bir kere daha hatırlatalım, sitemizin rahatlıkla danışabileceğiniz bir diyetisyeni var. (:
evet, biliyorum ama bilgi vermek istedim unutmadan
selinim- Aktif-Üye!
çok teşekkür ederiz. artı repselinim demiş ki:evet, biliyorum ama bilgi vermek istedim unutmadan
not: bir önceki yazım fazlası ile büyük olmuş, sonradaan fark ettim
selinim- Aktif-Üye!
Kızlar Forumu :: Sağlık :: Doktorlarımız :: Diyetisyen
1 sayfadaki 1 sayfası