Platonik Mi?
5 posters
Kızlar Forumu :: Aşk :: İlk Aşk
1 sayfadaki 1 sayfası
Platonik Mi?
Ahmet, kuşkusuz ilk aşkım değil. Ama, ilk gerçek aşkım. O; sarı saçları, yeşil gözleri, şirin gamzesiyle gerçekten de bir çok kızın hayran olduğu bir tip. Derslerde filan sürekli esprilerine gülüyorum. Komedi bir çocuk. O da benimkilere gülüyor. Bazen okulda iyi anlaşıyoruz, bazen de Face'de. Genelde o selam veriyor. Bazen de ben. Bazen karşılıksız bırakıyor ama maça tezahürat için filan gidip gitmeyeceğimi sordu. Ben de geleceğim tabii, dedim. O da gülümseme işareti yaptı:
Geçen gün konuşurken sevgilim var demişti. Ama ondan sonra sorduğum da ''O iş yalan oldu,'' dedi. ''Neden?'' diye sordum. ''Bilmem ki... Boşver ya,'' gibi bir şey demişti. Bazen bana bakarken yakalıyorum. Bazense ben bakınca bakıyor. Seviyor olamaz mı? Yoksa platonik mi ??
Geçen gün konuşurken sevgilim var demişti. Ama ondan sonra sorduğum da ''O iş yalan oldu,'' dedi. ''Neden?'' diye sordum. ''Bilmem ki... Boşver ya,'' gibi bir şey demişti. Bazen bana bakarken yakalıyorum. Bazense ben bakınca bakıyor. Seviyor olamaz mı? Yoksa platonik mi ??
selinim- Aktif-Üye!
Puanlar : 77
Geri: Platonik Mi?
onunla aslında çok fazla olayımız oldu. mesela geçen gün face'de fotoğrafımı çalmışlardı, onlarla uğraşırken ''slm'' dedi. ben de konuşmamızı direk buraya geçireyim, çünkü üzerinden en fazla 4 gün geçti. ayrıntıları hatırlıyorum...
Ahmet: Slm
Selin (ben): Slm
Ahmet: Naber?
Ben: Çok iyi değilim aslında.
Ahmet: Niye? Ne oldu?
Şu ana kadar böyle diyen tek kişi oydu...
Ben: Ya bi g*r*z*k*l* fotoğraflarımı çalmış da...
Ahmet: Kim o mal?
Ben: Amaan, boşver yha. Ben de tanımıyorum. Arkadaşımın profilinden beni bulmuş. Kızın arkadaşlarına baksan, hepsi satanist + sapık!
Ahmet: Yapabileceğim bişy varmı?
Ben: Yok yha, sağol. Biz Arda'yla hallediyoruz.
Arda da sınıf arkadaşım...
Ahmet: Hmm... Neyse ben yemek yiyeceğim. Okulda görüşürüz
Ben: Görüşürüz
Arda deyince kıskandı gibi geldi. Çünkü bazen Arda'nın yanına gidiyorum. Çıkışta konuşuyoruz filan. İyi arkadaşım. Bir ara bana aşık olduğunu söylemişti arkadaşları ama hala olduğunu sanmıyorum. Sevgilisi de yok. Gerçi ben Arda'yı değil, Ahmet'i seviyorum. Çıkışta filan konuştuğumuzda hep yanıma geliyor, bişyler soruyor filan... Yani ne yapsam bilmiyorumki, bi akıl verin !
Ahmet: Slm
Selin (ben): Slm
Ahmet: Naber?
Ben: Çok iyi değilim aslında.
Ahmet: Niye? Ne oldu?
Şu ana kadar böyle diyen tek kişi oydu...
Ben: Ya bi g*r*z*k*l* fotoğraflarımı çalmış da...
Ahmet: Kim o mal?
Ben: Amaan, boşver yha. Ben de tanımıyorum. Arkadaşımın profilinden beni bulmuş. Kızın arkadaşlarına baksan, hepsi satanist + sapık!
Ahmet: Yapabileceğim bişy varmı?
Ben: Yok yha, sağol. Biz Arda'yla hallediyoruz.
Arda da sınıf arkadaşım...
Ahmet: Hmm... Neyse ben yemek yiyeceğim. Okulda görüşürüz
Ben: Görüşürüz
Arda deyince kıskandı gibi geldi. Çünkü bazen Arda'nın yanına gidiyorum. Çıkışta konuşuyoruz filan. İyi arkadaşım. Bir ara bana aşık olduğunu söylemişti arkadaşları ama hala olduğunu sanmıyorum. Sevgilisi de yok. Gerçi ben Arda'yı değil, Ahmet'i seviyorum. Çıkışta filan konuştuğumuzda hep yanıma geliyor, bişyler soruyor filan... Yani ne yapsam bilmiyorumki, bi akıl verin !
selinim- Aktif-Üye!
bu arada okuyunca saçma geldi. açıklama yapayım. biz çıkışta arda'yla filan konuşuyoruz. o da sınıf arkadaşım işte. ahmet de yanıma geliyor bişyler soruyor filan. sürekli ama. ne yapmaya çalışıyor ? ben ne yapmalıyımmmm ...
selinim- Aktif-Üye!
bence ona seni seviyorum falan deme.Baksana çok tatlı bir çocukmuş ve herkes ona hayranmış
ama sen yinede ona iyi davran biraz daha yakınlaş yani muhabbet falan oluştur.Sonra arkadaşlarınla dışarı çıkıcaksan mesela sinemaya gidiceksiniz onuda çağır.Ortak yönlerinizi bulup onunla bu konuda konuş.Valla bende çok anlamam ki
ama sen yinede ona iyi davran biraz daha yakınlaş yani muhabbet falan oluştur.Sonra arkadaşlarınla dışarı çıkıcaksan mesela sinemaya gidiceksiniz onuda çağır.Ortak yönlerinizi bulup onunla bu konuda konuş.Valla bende çok anlamam ki
amour- Admin Yarısı x)
-
Puanlar : 842
bence de tatlım. ona seni seviyorum deme.
fakat sevgini çok belli de etme (:
erkekler yüz vermeyince peşine takılır genellikle.
fakat o senin çok yakın arkadaşın.
nasılsa aranız, aynen devam edin.
zaman her şeyi gösterir.
sen gelişmeleri bize aktarmaya devam et.
ona göre bir hükme varalım.
olur mu?
fakat sevgini çok belli de etme (:
erkekler yüz vermeyince peşine takılır genellikle.
fakat o senin çok yakın arkadaşın.
nasılsa aranız, aynen devam edin.
zaman her şeyi gösterir.
sen gelişmeleri bize aktarmaya devam et.
ona göre bir hükme varalım.
olur mu?
peki merve abla. bu arada ikiniz de delirdiniz herhalde! tamam cesur kızım, macera, cesaret bende bol ama böyle konularda değil ! asla bir erkeğe seni seviyorum diyemem. o demezse, asla. onun için merak etmeyin. kafama silah dayasalar yine itiraf etmem. zaten bazen çok uzağım. laf filan takıyorum ama çok hoşuna gidiyor belli ki. sürekli gülüyor. ama çok tatlı ya ya aslında kızlar ona hayran ama kimse belli etmiyor hepsinin sevgilisi filan var zaten. onun için çok da havalı değil yani. ama seviyorum işte yha napiimmm
selinim- Aktif-Üye!
bizim sınıftada var öyle çok tatlı mavi gözlü ama çocuğa çok kötü davranıyorum hoşlandığımı anlamasın diye
amour- Admin Yarısı x)
-
Puanlar : 842
ben hoşlanıyor ve sinyal alıyorsam söylerim
bir iki kere yaptım, sonra yapmasam daha mı iyi olurdu ya dedim
hep ben mi seveceğim bea
biraz da siz sevin itiraf edin
cık cık...
hani tanımadığın kıza git şak diye (evet şak diye ) söyle de demiyorum da
hislerinden ve karşındakinden eminsen reddedilmeyi de hazmedecek kadar cesur ol.
di mi ama (:
ha her kıza da yan gözle bakma
çok şey istiyorum
bir iki kere yaptım, sonra yapmasam daha mı iyi olurdu ya dedim
hep ben mi seveceğim bea
biraz da siz sevin itiraf edin
cık cık...
hani tanımadığın kıza git şak diye (evet şak diye ) söyle de demiyorum da
hislerinden ve karşındakinden eminsen reddedilmeyi de hazmedecek kadar cesur ol.
di mi ama (:
ha her kıza da yan gözle bakma
çok şey istiyorum
dmi yaa ... aslında itiraf etse koşa koşa boynuna sarılır mıydım bilmem; biraz nazlanırdım galiba yhaaaaaaaaaa
selinim- Aktif-Üye!
ne yapsam şimdi? yani ona nasıl davransam ki bilmiyorum... aramız nasılsa öyle devam edeyim ... eh, o zaman onunla biraz sohbet etmem filan lazım. çünkü biz hep öyleyiz. geçen gün tarık diye biri var sınıftan; dedi ki sana kim aşık biliyor musun. ben hiç atlar mıyım, bilmek istemiyorum zaten dedim. tarık böyle cümlelere alışık değil tabii ki. hemen söyledi, ''arka sıralardan birileri,'' diye. arkada ahmet, batuhan, mert ve arda vardı. onlar ... ne bileyim uzaklar. arda'yı da bilemiyorum. bir zamanlar bana aşık olduğunu söylemişlerdi. ama, hiç sanmıyorum nedense. ama ahmet de ... kim acaba ya ?
selinim- Aktif-Üye!
bencede tatlım zamana bırak.konuşun ondan bişiler yardım istiyebilirsin.bu onunda yapabileceği bişey olursa hoşuna gidicektir onunda.hep muhabbet geçmiş olur aranızdaa
abcdef- *****
Puanlar : 10
Benden sana tavsiye
1-Şu sıralar çok yüz verme
2-1. maddeyi uyguladığında sana karşı tavırları nasıl değişiyo bi bak
3-Suratı falan kızgın oluosa deli gibi aşık eğer üzülüyorsa sana ciddi anlamda önem veriyor demektir.
4-Eğer sana nedenini soruyosa işte o zaman sana açılmak istediğini gösterir eğer böle bişey yaparsa hemen samimi ol ki elinden kaçırma tatlım =)
1-Şu sıralar çok yüz verme
2-1. maddeyi uyguladığında sana karşı tavırları nasıl değişiyo bi bak
3-Suratı falan kızgın oluosa deli gibi aşık eğer üzülüyorsa sana ciddi anlamda önem veriyor demektir.
4-Eğer sana nedenini soruyosa işte o zaman sana açılmak istediğini gösterir eğer böle bişey yaparsa hemen samimi ol ki elinden kaçırma tatlım =)
Furya- *****
Puanlar : 15
Kızlar Forumu :: Aşk :: İlk Aşk
1 sayfadaki 1 sayfası