Kızlar Forumu
Sitemizin tüm imkanlarından yararlanabilmen için, üye olman gerekiyor (:
Sen de ailemize katıl (:
Forumda görüşmek üzere. Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kızlar Forumu
Sitemizin tüm imkanlarından yararlanabilmen için, üye olman gerekiyor (:
Sen de ailemize katıl (:
Forumda görüşmek üzere. Smile
Kızlar Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bayramın 1. Günü... Sabah Sabah!

161110

Bayramın 1. Günü... Sabah Sabah!  Empty Bayramın 1. Günü... Sabah Sabah!

Çok da sabah sabah diyemeyiz. Saat 11.00 olmuş. Dünden ve bugünden kalan artıklarla yaşıyor gibiyim. En iyisi en baştan anlatmak. Dün gece, annemle kavga ettik. Bütün gün bilgisayarda oturduğumu söylüyordu. Halbuki ödevlerimin hepsini bitirdim! Tek bir arkadaşım bile başlamamışken... Ayrıca ne yapıyordum ki? Alt tarafı Face'de, Twitter'da biraz gülüp eğlenmek istedim. Kırk yılın başı tatil gelmiş! Annem de banyo yap deyip duruyordu. 3 gün önce yaptım banyomu, ama sorun o değil. Günde 2 kez bile yaparım ben. Yaptım da. Özellikle tatilde, günde 4 kez duş alıyordum. 1 defa da banyo yapıyordum. Artık benden bıkmıştı herkes. Ama ben binbir güçlükle tırnaklarıma french yapmışım, güzelim cici ojeleri sürmüşüm (Very Happy) ... Şimdi banyo yapayım da bozulsun mu? Alt tarafı bir kez saçımı köpükleyeceksin. Ama olmaz tabii. Banyodan çıktığımda bilgisayar yoktu. Ben de ertesi sabah, yani bu sabah bütün dolapları, koltuk altlarını karıştırdım karıştırdım ve buldum laptobumu Smile Annem çok güldü bu duruma. Haydi hayırlısı, barıştık Smile
selinim
Aktif-Üye!
Aktif-Üye!

Puanlar : 77

Bu yazıyı burda paylaş : reddit