Kızlar Forumu
Sitemizin tüm imkanlarından yararlanabilmen için, üye olman gerekiyor (:
Sen de ailemize katıl (:
Forumda görüşmek üzere. Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kızlar Forumu
Sitemizin tüm imkanlarından yararlanabilmen için, üye olman gerekiyor (:
Sen de ailemize katıl (:
Forumda görüşmek üzere. Smile
Kızlar Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sezen Aksunun Espri Yeteneğinin Nereden Geldiği Belli Olmuş :o :D

2 posters

Sezen Aksunun Espri Yeteneğinin Nereden Geldiği Belli Olmuş :o :D Empty Sezen Aksunun Espri Yeteneğinin Nereden Geldiği Belli Olmuş :o :D

Mesaj tarafından Admin Ptsi Eyl. 06, 2010 2:47 pm

Konserlerinde şarkıları kadar yaptığı espirilerle gülmekten kırıp geçiren Sezen Aksu'nun bu yeteneğinin nereden geldiği belli oldu.

Bugün gazetesinin haberine göre, konserlerinde şarkıları kadar yaptığı espirilerle gülmekten kırıp geçiren Sezen Aksu'nun bu yeteneğini annesi Şehriban Yıldırım'dan aldığını anlaşıldı.

Fen öğretmeni olan annesiyle zamanında mesafeli bir çocukluk yaşayan ve babaannesinin yanında büyüyen Sezen Aksu bugüne kadar konserlerinde annesini ve babaannesini sık sık anlatır, annesi ile ilgili pek konuşmazdı.

Annesinin sık sık atasözleriyle konuştuğunu belirten Aksu yaptıkları bir telefon konuşmasında şu cevabı almış.

"Alo ben kefal. Sazan'ın annesi"

*İşte olaylara komik bir bakışla bakan Şehriban Hanım'ın müthiş atasözlerinden bir kaçı:

*Sezen toz alırken bir vazoyu kırınca, "Ayıya cümbüş yap demişler, dokuz dükkan yıkmış."

*Annesiyle kavga ettikten bir süre sonra gelen komşu Sezen'i övünce, "Ellerin iyisi, ailenin ayısı."

*Hazırlandığı bir şey olmayınca, "Kabak aldım, kıyma aldım, hazırlandım kaldım."

YAZAN OZ / STARLOUNGE
Admin
Admin
Administrator
Administrator

Balık Köpek
Puanlar : 1836

http://genckizlar.forummum.com

Sezen Aksunun Espri Yeteneğinin Nereden Geldiği Belli Olmuş :o :D Empty Geri: Sezen Aksunun Espri Yeteneğinin Nereden Geldiği Belli Olmuş :o :D

Mesaj tarafından slim_shady Salı Eyl. 07, 2010 7:16 am

P.İ.S Gülmekten Kırılmış
slim_shady
slim_shady
Genelmoderatör
Genelmoderatör

Aslan Sıçan
Puanlar : 127
Nerden : Geri dönmem için bir neden yok..Benim ilacım rap.Şimdi rap beni uçuruyor.Tahmin et, kim geri geldi? Git arkadaşlarına söyle.

http://slimshadycorner.tumblr.com/

- Similar topics