Kızlar Forumu
Sitemizin tüm imkanlarından yararlanabilmen için, üye olman gerekiyor (:
Sen de ailemize katıl (:
Forumda görüşmek üzere. Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kızlar Forumu
Sitemizin tüm imkanlarından yararlanabilmen için, üye olman gerekiyor (:
Sen de ailemize katıl (:
Forumda görüşmek üzere. Smile
Kızlar Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoşlandığınız adamın dikkatini nasıl çekeceksiniz?

4 posters

Hoşlandığınız adamın dikkatini nasıl çekeceksiniz? Empty Hoşlandığınız adamın dikkatini nasıl çekeceksiniz?

Mesaj tarafından Admin C.tesi Eyl. 04, 2010 4:45 pm

Nihayet gerçekten hoşunuza giden bir adamla tanıştınız ve onun dikkatini çekmek istiyorsunuz. Bildik bazı yöntemlerden şaşmayın…

Hoşlandığınız adamın dikkatini nasıl çekeceksiniz? 21CC47A3D9AE05689A1857BD931CD

Like a Star @ heaven Siz ondan hoşlanın, o sizi sevsin
Like a Star @ heaven Üzgünüz kızlar, ama erkekler görünüşten cidden etkileniyorlar. İyi görünmeye çalışın.
Like a Star @ heaven Bir yolunu bulup birilerinin sizi onunla tanıştırmasını sağlayın. Sakın ola gidip "Ben senden hoşlanıyorum, tanışmak istiyorum" demeyin. Bu, bir tek filmlerde işe yarıyor.
Like a Star @ heaven Onunla direkt temasa geçmeden önce onu iyice çalışın. Neleri sever, nelerden hoşlanmaz, ilgi alanları nelerdir? Ortak noktalarınıza yoğunlaşın. O noktalar aranızdaki iletişimin yapı taşları olacaklar…
Like a Star @ heaven Söz konusu ortak noktaları buldunuz. Şu halde bir şekilde onunla karşılaşıp, ilgisini çeken bir konuda sohbet edin. Ama lafı çok uzatmayın. Bazı karanlık noktalar bırakın. Kafasında soru işaretleri olsun.
Like a Star @ heaven Sizi nadiren ve iyi durumda görsün. Olur olmaz yerlerde karşısına çıkmayın. Merak etmesini sağlamaya çalışın.
Like a Star @ heaven Baktınız peşinizden geliyor, ilgisini çektiniz. Güzel. Ama hemen teslim olur ve konuya doğrudan girerseniz onu kaybedersiniz. Biraz bekleyin ve onu uğraştırın. Ne istediğinden tamamen emin olmadıkça da açılmayın.
Like a Star @ heaven İlk adımı o atmalı. Bekleyin, sabredin. Atmazsa başka bir aday üzerinde çalışmaya başlarsınız.
Like a Star @ heaven Adamı elde ettiniz, aşkını kazandınız diye vazgeçmeyin. Daha önceki adımları bu defa ilişkinizi canlı tutmak için sürdürmelisiniz.
Like a Star @ heaven İlişkinizi kadın-erkek ilişkisine sıkıştırmayın. Aynı zamanda arkadaş da olmaya bakın.
Like a Star @ heaven Utangaçlık, masumiyet oyunları sadece başlangıç için güzel. Ne istiyorsanız söyleyin, istemediklerinizi de tabii… Sizi tanımasını sağlayın.

alıntıdır: tr.msn.com
Admin
Admin
Administrator
Administrator

Balık Köpek
Puanlar : 1836

http://genckizlar.forummum.com

Hoşlandığınız adamın dikkatini nasıl çekeceksiniz? Empty Geri: Hoşlandığınız adamın dikkatini nasıl çekeceksiniz?

Mesaj tarafından :Brunette_Fairy: C.tesi Eyl. 04, 2010 5:28 pm

TşkLeR..,)
:Brunette_Fairy:
:Brunette_Fairy:

Aslan Sıçan
Puanlar : 803

Hoşlandığınız adamın dikkatini nasıl çekeceksiniz? Empty Geri: Hoşlandığınız adamın dikkatini nasıl çekeceksiniz?

Mesaj tarafından Ruby Ptsi Eyl. 06, 2010 7:50 pm

Cok tesekkurler ya bende boyle seyler arastırıyorum habere
Ruby
Ruby
Aktif-Üye!
Aktif-Üye!

Puanlar : 75

Mesaj tarafından slim_shady Salı Eyl. 07, 2010 6:57 am

P.İ.S
slim_shady
slim_shady
Genelmoderatör
Genelmoderatör

Aslan Sıçan
Puanlar : 127
Nerden : Geri dönmem için bir neden yok..Benim ilacım rap.Şimdi rap beni uçuruyor.Tahmin et, kim geri geldi? Git arkadaşlarına söyle.

http://slimshadycorner.tumblr.com/