Kızlar Forumu
Sitemizin tüm imkanlarından yararlanabilmen için, üye olman gerekiyor (:
Sen de ailemize katıl (:
Forumda görüşmek üzere. Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kızlar Forumu
Sitemizin tüm imkanlarından yararlanabilmen için, üye olman gerekiyor (:
Sen de ailemize katıl (:
Forumda görüşmek üzere. Smile
Kızlar Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Erkekleri Tanıma Testi

3 posters

Erkekleri Tanıma Testi Empty Erkekleri Tanıma Testi

Mesaj tarafından Admin Perş. Eyl. 02, 2010 4:53 pm

Bakalım erkekleri ne kadar tanıyorsunuz (: Mutlu Erkekleri Tanıma Testi 83230

Tıklayın.
Admin
Admin
Administrator
Administrator

Balık Köpek
Puanlar : 1836

http://genckizlar.forummum.com

Erkekleri Tanıma Testi Empty Geri: Erkekleri Tanıma Testi

Mesaj tarafından Admin Perş. Eyl. 02, 2010 4:54 pm

Test Sonucu:

Erkekleri iyi okuyabiliyorsunuz. Erkeklerin mesajlarini o kadar iyi yorumlarsiniz ki, bir erkek radari olabilirsiniz. Örnegin, ayrilmadan once bir dahaki bulusmaniz hakkinda konusurken, islerinin yogunlugundan ve karisikligindan bahseden bir erkegin, sizinle gorusmeye niyeti olmadigini anlarsiniz.
Bulusmadan sonra, kapinin onunde dikilirken basini bir yana yatirarak size bakan erkegin de mesajini acikca alirsiniz. Bir sey istediklerinde baslarini ayni sekilde tutan cocuklari hic unutmadiginiz icin, sevgilinizin de sizden duygusal anlamda bir sey bekledigini bilirsiniz, Vucut Dili Arastirma Enstitusu Baskani David B. Givensa gore, hayattaki degisik durumlar arasinda cok kolay baglanti kurarsiniz, o yuzden sevgilinizin mesajlarini okumak sizin icin zor degildir.
Ayni sey olumsuz davranislar icin de gecerlidir: Eger bir erkek sohbet sirasinda isminizi defalarca tekrarlarsa, sunu hatirlarsiniz: "Son defa ismimi bir is arkadasimin agzindan bu kadar fazla duymustum. Bana uzun bir hikaye anlatip, beni kandirmaya calismisti." Bunu anlamaniz, degerli zamaninizi yanlis erkeklerle harcamaniza engel olur.
Admin
Admin
Administrator
Administrator

Balık Köpek
Puanlar : 1836

http://genckizlar.forummum.com

Mesaj tarafından :Brunette_Fairy: Cuma Eyl. 03, 2010 3:55 pm

Test Sonucu:

Erkekleri iyi okuyabiliyorsunuz. Erkeklerin mesajlarini o kadar iyi yorumlarsiniz ki, bir erkek radari olabilirsiniz. Örnegin, ayrilmadan once bir dahaki bulusmaniz hakkinda konusurken, islerinin yogunlugundan ve karisikligindan bahseden bir erkegin, sizinle gorusmeye niyeti olmadigini anlarsiniz.
Bulusmadan sonra, kapinin onunde dikilirken basini bir yana yatirarak size bakan erkegin de mesajini acikca alirsiniz. Bir sey istediklerinde baslarini ayni sekilde tutan cocuklari hic unutmadiginiz icin, sevgilinizin de sizden duygusal anlamda bir sey bekledigini bilirsiniz, Vucut Dili Arastirma Enstitusu Baskani David B. Givensa gore, hayattaki degisik durumlar arasinda cok kolay baglanti kurarsiniz, o yuzden sevgilinizin mesajlarini okumak sizin icin zor degildir.
Ayni sey olumsuz davranislar icin de gecerlidir: Eger bir erkek sohbet sirasinda isminizi defalarca tekrarlarsa, sunu hatirlarsiniz: "Son defa ismimi bir is arkadasimin agzindan bu kadar fazla duymustum. Bana uzun bir hikaye anlatip, beni kandirmaya calismisti." Bunu anlamaniz, degerli zamaninizi yanlis erkeklerle harcamaniza engel olur.

Smile

google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);
:Brunette_Fairy:
:Brunette_Fairy:

Aslan Sıçan
Puanlar : 803

Mesaj tarafından ..... Cuma Eyl. 03, 2010 4:00 pm

Yukardakilerin aynisi... Dogrulugu tartisilir bence benim icin :/

.....
Yetkinmoderatör
Yetkinmoderatör

Puanlar : 791