Çok Yalnızımmmm
+8
Polyanna
:Brunette_Fairy:
Ruby
purple
melisa126
amour
Admin
Tuce_YıLdıZ
12 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Çok Yalnızımmmm
merhaba arkadaşlar sorun çok yalnızım her sene arkadaşlık üzerine bir sürü hata yapıyorum geçen yıl liseye geçtim herşeyi düzeltcem yeeni arkadaşlıklar kurcam diye kendime söz vermiştim bi anda yaptığımm bi hatayla tüm arkadaşlığım bitti ve onları kaybedince değerini anladım sırf popüler bazı kızlarla takılmak istedim ilk dönm bunu dierlerine sölemedim zatn popüler grup beni kabul etmedi bnde diğerlerinin ne kadar değerli olduğunu öğrenmiş oldum ama yarıyıl tatilinde işler karıştı arkadaşlarım bu işi öğrendi ve bitanesi küstü diğeride çok üzgündü bende sen arada kaldın çok üzülüosun ben aradan çekiliyorum dedim ve her şey bitti şimdi onları çok sevdiğim halde 4-5 arkadaşımla o popüler grup yüzünden düşman oldum çünkü bi hata daha yaparak o gruptanmış gibi görünüyorum geçen yılın tüm 9 ları 2 ye bölündü .Çok pişmanım hiç arkadaşım yok sosyal bi insanda değil insanların beni sevmiceğini düşündüğüm için hiç dışarı çıkmıyorum hiç bir yakın dostu her şeyimizi paylaştığımız sürekli görüştüğü bir arkadaşm yok offff çok yalnızmmmmm ! bunu paylaşmak istedim
Tuce_YıLdıZ- *****
-
Puanlar : 16
Geri: Çok Yalnızımmmm
hmm...Tuce_YıLdıZ demiş ki:merhaba arkadaşlar sorun çok yalnızım her sene arkadaşlık üzerine bir sürü hata yapıyorum geçen yıl liseye geçtim herşeyi düzeltcem yeeni arkadaşlıklar kurcam diye kendime söz vermiştim bi anda yaptığımm bi hatayla tüm arkadaşlığım bitti ve onları kaybedince değerini anladım sırf popüler bazı kızlarla takılmak istedim ilk dönm bunu dierlerine sölemedim zatn popüler grup beni kabul etmedi bnde diğerlerinin ne kadar değerli olduğunu öğrenmiş oldum ama yarıyıl tatilinde işler karıştı arkadaşlarım bu işi öğrendi ve bitanesi küstü diğeride çok üzgündü bende sen arada kaldın çok üzülüosun ben aradan çekiliyorum dedim ve her şey bitti şimdi onları çok sevdiğim halde 4-5 arkadaşımla o popüler grup yüzünden düşman oldum çünkü bi hata daha yaparak o gruptanmış gibi görünüyorum geçen yılın tüm 9 ları 2 ye bölündü .Çok pişmanım hiç arkadaşım yok sosyal bi insanda değil insanların beni sevmiceğini düşündüğüm için hiç dışarı çıkmıyorum hiç bir yakın dostu her şeyimizi paylaştığımız sürekli görüştüğü bir arkadaşm yok offff çok yalnızmmmmm ! bunu paylaşmak istedim
kötü bir durum tatlım.
arkadaşlarından hiç özür dilemeyi denedin mi?
evet diledim neredeyse yalvardım ama işe yaramadı çünkü artık her şey için çok geçti
Tuce_YıLdıZ- *****
-
Puanlar : 16
bence her şeyi zamana bırak.eminim sorunların çözülür.arkadaşların seni seviyorsa barışacaklardır
amour- Admin Yarısı x)
-
Puanlar : 842
amour a katılıyorum. Barışmazlarsa da kendi hallerine bırak. Daha fazla üstlerine gitme...
melisa126- Genelmoderatör
-
Puanlar : 178
farkli çevrelere katilabilirsin dersane ye gidiyorsan ordan arkadas edinebilirsin mesela (her onune gelenle arkadas ol demiyorum yanlis anlama farkli çevre derken)
purple- ***
-
Puanlar : 436
Tatlım aynı durum benımde basıma gelmıstı aslında aynı degılde benzerı.
- Bence okul degıstır ve yenı bı cevre kur : )
- Yada tüm arkadaslarınlan konusucaksın asla cekınmeden hepsıne anlatıcaksın. Cunku popurlerlık onemlı degıl cok , sende kendı grubunla populer olabılırsın.. Ve arkadaslarınlada dusman olma : )
- Bence okul degıstır ve yenı bı cevre kur : )
- Yada tüm arkadaslarınlan konusucaksın asla cekınmeden hepsıne anlatıcaksın. Cunku popurlerlık onemlı degıl cok , sende kendı grubunla populer olabılırsın.. Ve arkadaslarınlada dusman olma : )
Ruby- Aktif-Üye!
Puanlar : 75
Katılıyorum..amour demiş ki:bence her şeyi zamana bırak.eminim sorunların çözülür.arkadaşların seni seviyorsa barışacaklardır
:Brunette_Fairy:- *****
-
Puanlar : 803
Dürüstlük her zaman iyidir. Git açık açık konuş hepsiyle . Hiçbirşey kaybetmezsin bence..
Yinede konuşamam diyorsan diğerlerine katılıyorum yeni arkadaşlar edinmeye bak
Yinede konuşamam diyorsan diğerlerine katılıyorum yeni arkadaşlar edinmeye bak
Polyanna- **
-
Puanlar : 240
çok kötü bir durum. yaşımın bayağı küçük olmasına rağmen, seni anlayabiliyorum. ben de en iyi arkadaşımla takılıyorum şu an. bazen gerçekten beni çok küçümsüyor ve onun yüzünden onun sevmediklerini, bazen ben de sevmiyorum. her zaman onun istedikleri olmazsa, bana küsüyor. ben de ne olursa olsun diyorum, ama ondan sonra barıştıran hep ben. tam bir zavallıyım. bazen kendimi, gerçekten çok yalnız hissediyorum. belki biraz zavallıca bir teknik ama; dene istersen. kendime bir hayali arkadaş yaratıyorum. onu düşünürken filan, saatler geçiyor zaten. farklı fikirler hakkında düşünüyorum. yaptığım hataları nasıl telafi edebileceğimle ilgili konuşuyorum hayali arkimle... ve karar verdiğim an yapıyorum. hiç beklemiyor, o konu hakkında hiç düşünmüyorum. sadece karar vermeden önce bu konuyu kafamda tartıyorum. saçmaysa kendimi rezil etmiyorum. yalnız kaldığımda, hep böyle yapıyorum. zaten bir süre sonra birileri mutlaka beni farkediyor ve yanıma geliyorlar... tabiiki durumumuz aynı değil, üzüldüm senin için ama bence dene benim işime yarıyor ...
selinim- Aktif-Üye!
Puanlar : 77
bence yediden başla herşeye
karınca- Genelmoderatör
-
Puanlar : 557
yediden ??
selinim- Aktif-Üye!
Puanlar : 77
Bende de vardı aynı durum.Ama anladım ki kimseyi tam tanımadan kanka ya da kardeş demiceksin...
Arkadaşlara katılıyorum. Onların hayatında büyük bir yeri vardır eminim ama farklı ortamlarda seni çok iyi anlayacak birini bulursun sadece biraz sabret bence..
Sen üstüne düşeni yapıp özür dilemişsin zaten.Affetmiyorlarsa zorlama,başka sınıflarla takıl mesela ..(:
Arkadaşlara katılıyorum. Onların hayatında büyük bir yeri vardır eminim ama farklı ortamlarda seni çok iyi anlayacak birini bulursun sadece biraz sabret bence..
Sen üstüne düşeni yapıp özür dilemişsin zaten.Affetmiyorlarsa zorlama,başka sınıflarla takıl mesela ..(:
Başka arkadaşlar bul ve bu defa daha dikkatli ol bence sonuçta okuldaki herkesle küs olamazsın ya...
AliceWonderland- *****
Puanlar : 30
1 sayfadaki 1 sayfası