Kızlar Forumu
Sitemizin tüm imkanlarından yararlanabilmen için, üye olman gerekiyor (:
Sen de ailemize katıl (:
Forumda görüşmek üzere. Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kızlar Forumu
Sitemizin tüm imkanlarından yararlanabilmen için, üye olman gerekiyor (:
Sen de ailemize katıl (:
Forumda görüşmek üzere. Smile
Kızlar Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Öneri

2 posters

Öneri Empty Öneri

Mesaj tarafından Kiwee!~ Cuma Tem. 23, 2010 5:26 pm

sitemiz büyüme aşamasında ve yakında çok daha üye olacak ve konu sayısı artıcak konu sayısının artmasıyla birlikte aynı konudan birkaç tane birden açılabilecek moderatörlerimizin görevide sonradan açanın konusunu kilitlemek benim önerim ise o kilitlenen konuyu bi bölüm açalım ÇÖP diye ve oraya taşıyalım ne dersiniz?
Kiwee!~
Kiwee!~
Genelmoderatör
Genelmoderatör

Balık Manda
Puanlar : 419

Öneri Empty Geri: Öneri

Mesaj tarafından Admin Cuma Tem. 23, 2010 5:32 pm

Kiwee!~ demiş ki:sitemiz büyüme aşamasında ve yakında çok daha üye olacak ve konu sayısı artıcak konu sayısının artmasıyla birlikte aynı konudan birkaç tane birden açılabilecek moderatörlerimizin görevide sonradan açanın konusunu kilitlemek benim önerim ise o kilitlenen konuyu bi bölüm açalım ÇÖP diye ve oraya taşıyalım ne dersiniz?
aslında mantıklı. fakat biz aktif yöneticiler olduğumuzdan konunun ileti sayısı artmadan silebiliyoruz. bu nedenle gerek yok gibi geldi bana. (:
Admin
Admin
Administrator
Administrator

Balık Köpek
Puanlar : 1836

http://genckizlar.forummum.com

Mesaj tarafından Kiwee!~ Cuma Tem. 23, 2010 8:25 pm

bu da mantıklı ama konuyu silersek forumdaki konu sayısı azalır yani site daha yavaş konu sayısını arttırır fakat kilitleyip çöpe atarsak hem ne mesaj sayısı azalır ne de konu sayısı zaten çöp de çok konu olduğunda temizleniyor ama hemen değil site daha çok büyüyünce yani benim fikrim bu tabikide sen bilirsin lol!
Kiwee!~
Kiwee!~
Genelmoderatör
Genelmoderatör

Balık Manda
Puanlar : 419

Mesaj tarafından Admin Salı Tem. 27, 2010 6:34 pm

Kiwee!~ demiş ki:bu da mantıklı ama konuyu silersek forumdaki konu sayısı azalır yani site daha yavaş konu sayısını arttırır fakat kilitleyip çöpe atarsak hem ne mesaj sayısı azalır ne de konu sayısı zaten çöp de çok konu olduğunda temizleniyor ama hemen değil site daha çok büyüyünce yani benim fikrim bu tabikide sen bilirsin lol!
ama konuları silmezsek o konulara yorumlar devam edebilir. kilitlersek de sitede boşuna fazlalık olur. fikir iiçin teşekkürler.
Admin
Admin
Administrator
Administrator

Balık Köpek
Puanlar : 1836

http://genckizlar.forummum.com