Kızlar Forumu
Sitemizin tüm imkanlarından yararlanabilmen için, üye olman gerekiyor (:
Sen de ailemize katıl (:
Forumda görüşmek üzere. Smile

Join the forum, it's quick and easy

Kızlar Forumu
Sitemizin tüm imkanlarından yararlanabilmen için, üye olman gerekiyor (:
Sen de ailemize katıl (:
Forumda görüşmek üzere. Smile
Kızlar Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

''aşk'' ne yapacağımı bilmiyorum.. :(

''aşk'' ne yapacağımı bilmiyorum.. :( Empty ''aşk'' ne yapacağımı bilmiyorum.. :(

Mesaj tarafından bn C.tesi Nis. 09, 2011 11:24 am

arkadaşlar durumum çok karışık.. ben birine aşık oldum. ama o aşık olduğum çocuk kuzenimn en yakın can dostu,kankası.. ama benim onla okulun başlarında aram çok iyiydi. benden hep ona kız bulmamı isterdi. bende bulmaya çalışırdım. bide hep kıskandırmaya çalışırdı. bende hiç takmıyormuş gibi aldırmazdım. sonra biz bunla küstük. bana alinin(kuznim oluyor) kardeşi benimde kardeşim falan dedi. halbuki ben ona onu sevdiğimi fala söylememiştim. bende ona sen kendini ne sanıyon sevmiyorum falan dedim we küstük. beni faceden sildi. bende enqelledim onu. yaklasık yedi aydır küsüz. aynı okuldayız. onu gördüğümde bakamıyorum kafamı ceviyorum yada eğiyorum. onu takmıyormuş gibi yapıyorum. ama tenefüslerde hep bakıyor bazense baktıqını hissediyorum ama qöremiyorum. bazende ben ona bakmaya kalkıştığımda göz göze geliyoz. ne yapacağımı bilmiyorum... beni seviyormu ki ya da ne yapmalıyım.. ben gidip onunla konusamam arkadslarım konuş sevdiğini söle diyorlar ama kesinlikle öyle bişe yapamam benden bunu istemeyin.. Sad ne yapıyım nası dawranıyım off .(

bn

Puanlar : 38